The official Kiuas website

Thank you!

The farewell gig at Nosturi was epic and you, our fans and friends, made this experience and all past years incredible.

We couldn't have done this without you!

NOTE: The website content is still available but won't be updated anymore.

Sauna Open Air Metal Mag

Mitä odotat kesältä 2005?

-Hillitöntä ja kohtuutonta hauskanpitoa, mutta samalla armotonta soittamista ja uusien biisien vääntöä seuraavaa levyä silmällä pitäen.

Kerropa myös joku mukava saunaan/saunomiseen liittyvä muisto?

-Saunominen on aina hauskaa! Rumpalimme oli kerran Japanissa saunassa kahden sumopainijan välissä, melko tukalat oltavat... Mutta mahtavia ne japanilaiset saunat ovat sikäli, että tv:kin löytyy. No, eiväthän ne silti kotimaisia voita ikinä.

Aiotko seurata muiden Sauna Open Airissa esiintyvien yhtyeiden settejä?

-Joo, tarkoitus olisi tulla ainakin myös torstaita kattomaan. Dion settiä odotan innolla, se on kuningas. Ja ristiriitaisilla tunteilla, mutta suurella mielenkiinnolla myös Megadethia.

Terveisesi Sauna Open Airin yleisölle?

-Pitäkää hauskaa, ja tulkaa kattomaan meidän setti. Nyt on taatusti paras show tähän mennessä, joten tulkaa ja tuntekaa Ukon viha ja mahti! Palvokaa Ukkoa!

Kysymyksiin vastaili Mikko ”Ilmarinen” Salovaara.

Timo Isoaho


www.sauna-open-air.fi
Spinefarm Records UK Spinefarm Records Spinefarm Records US Metalheim Factory Music Mesa Boogie Dean Guitars Impression Cymbals Korg Pearl Drums Balbex Bald Fellows Kiuas myspace Kiuas Youtube Kiuas last.fm Kiuas Twitter Kiuas Facebook Kiuas iTunes Kiuas Spotify Kiuas play.com studiodiary2007 tokyodiary2005